Dessa jobb erbjuder våra samarbetspartners just nu!

Exsitec

Exsitec Exsitec

Vill du kickstarta din konsultkarriär i ett växande och familjärt bolag? För tionde året i rad driver Exsitec traineeprogram och nytt för i år är vår nordiska satsning!


Under 2021 förvärvade Exsitec ett antal bolag och idag är vi verksamma i både Sverige, Danmark och Norge. Detta möjliggör att vi numera erbjuder ett nordiskt traineeprogram med samarbete över gränserna. Exsitecs traineeprogram ger dig färdigheterna för att bli en framgångsrik konsult. Under sex månader blandas teori med praktik inom våra tre områden. Du får en gedigen grund inom alla områden, samt väljer ett där du djupdyker och specialiserar dig!


Läs mer här: https://karriar.exsitec.se/jobs/1298514-exsitecs-traineeprogram-2022


Centigo

Centigo Centigo

Ansökan till Centigos Konsultprogram har nu öppnat! 🔥 Är du en driven och ambitiös person som skulle trivas i en nätverksorganisation utan chefer eller formella hierarkier? Vi erbjuder dig en miljö där du kommer att bli utmanad och får vara med och påverka både din och Centigos utveckling.


    Du är också:
  • ✔️ Entreprenöriell
  • ✔️ Ambitionsdriven
  • ✔️ Professionell


Från och med 30/8 är det möjligt att söka till Centigos Konsultprogram med start våren 2022 och hösten 2022. Vi söker dig som tar examen från högskola/universitet under 2021/2022 och vill jobba på Sveriges största svenskbaserade managementkonsultföretag. Läs mer i denna länk och tipsa gärna personer du känner!


Du kan även anmäla dig till vårt studentnyhetsbrev här för att hålla koll på framtida möjligheter.


Läs mer här: Centigo.pdf