Örebros främsta bal

Tar du examen från Handelshögskolan i Örebro vårterminen, isåfall välkomnar Sesam dig till den årliga Vårbalen lördagen den 23 maj! I samband med Vårbalen kommer Sesam tillsammans med Handelshögskolan att hålla i en medaljceremoni. Ceremonin vänder sig till de studenter som denna vårterminen avslutar sin utbildning och tar examen i något av ämnena: företagsekonomi, informatik, nationalekonomi och statistik.


Vårbalen kommer äga rum på Örebro Slott och i biljetten ingår en trerättersmiddag, en magisk kväll tillsammans med andra studenter samt brunch och dagsfest den 17 maj på Frimis. Kvällen inleds 16:30 och kommer kantas av god mat, underhållning, tal och medaljceremoni. Kvällen avslutas sedan med DJ och dansgolv fram till klockan 02.


Biljetter finns tillgängliga från måndagen den 23 mars via Orbi (finns på AppStore och Google Play). Biljetten kostar 800 kr (ingår brunch+dagsfest på Frimis 17 maj) och går självklart att ta med +1. Om denna +1 inte är medlem i Sesam så behöver den personen ett gästleg som kostar 100 kr, även detta köps på Orbi.

Vi ser fram emot ditt deltagande på Sesams Vårbal. Varmt Välkommen!

Vänliga hälsningar
Finalkommittén för Vårbalen!