Välkommen till Bryggan!

- Örebros enda riktiga studentpub

Bryggan är studentpuben på Örebro Universitets campus där alla studenter kan ha en trevlig stund, dricka och äta billigt. Belägen på Studentgatan 2 mitt emot Bågen och ett stenkast från Pressbyrån och Kårhuset.

Bildades redan 1996 och har efter det växt mer och mer för varje år och drivs av studenter för studenter. Den ägs av studentföreningen och kårsektionen Sesam på Örebro Universitet och samarbetar även med andra studentsektioner såväl som Örebro Studentkår och Kårhuset.

För endast 500kr blir bryggan din för kvällen! Ska du gå på kåren och behöver något större än studentlägenheten? Eller vill du kunna festa loss mitt i veckan utan att störa grannarna? Då är bryggan ett perfekt alternativ för dig och ditt sällskap! Vi på Bryggan lovar att bistå er fest med god mat, dryck och en trevlig atmosfär!

Bryggan genomgår just nu renovering och håller stängt under läsåret 20/21. Det är självklart jättetråkigt att behöva hålla stängt men vi ser istället fram emot en ny och fräsch Bryggan när renoveringen blir klar!

Har du några frågor?
Kontakta då Molly Petersson studiesocialtbryggan@sesamit.se
}