Dessa jobb erbjuder våra samarbetspartners just nu

Extraarbetare / Semestervikarie till vår ekonomiavdelning

Engströms (Br Engströms Entreprenadmaskiner AB) grundades 1956 och är idag ett av Sveriges största entreprenadmaskinsföretag. Engströms arbetar främst inom vägbyggnad och byggindustri och våra antal enheter och resurser är över 200. Engströms är ett familjeföretag som ägs och drivs av bröderna Engströms. Engströms sitter i nya fräscha lokaler i Berglunda industriområde.

Till vår ekonomiavdelning söker vi nu en ambitiös och ordningsam ekonomiassistent. Tjänsten innebär främst inregistrering/fakturering efter faktureringsunderlag och registrering av leverantörsfakturor i vårt ekonomisystem. Övriga kontorsgöromål kan förekomma. Tjänsten innebär deltid, extraarbete som med fördel kombineras med universitetsstudier inom ekonomi.

Kvalifikationer:

  • Student inom ekonomi
  • God datorvana
  • Flexibel, Du har lätt för att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter

Personliga egenskaper:
  • Ansvarstagande
  • Ordningsam


Sänd din ansökan snarast till Ann-Louise Lindberg, HR och löneansvarig, annlouise@engstroms.eu


Get Practice – en praktik för dig som är intresserad av redovisning

Get Practice är vårt praktikprogram som riktar sig till dig som studerar ekonomi vid högskola/universitet med inriktning mot redovisning och revision. Många av våra praktikanter börjar sedan arbeta hos oss efter avslutade studier.

Genom en praktik hos oss får du:

  • Känna på hur det är att arbeta med våra kunder - Sveriges entreprenörer
  • Kickstarta din karriär inom revisions- och konsultbranschen
  • Ett framtida kontaktnät
  • Erfarenhet från en praktik som löper parallellt med dina studier


Om praktiken

Under din praktik i Örebro kommer du få följa och testa på yrket som redovisningskonsult och få inblick i dialogen med kund. Du blir tilldelad en handledare som guidar dig i arbetet hos oss.

Praktikens omfattning är 1-2 dagar i veckan och sträcker sig från januari till maj 2019. Get Practice inleds med en introduktionsdag på huvudkontoret i Stockholm. Du får denna dag, förutom ett välkomnande till Grant Thornton, en introduktion till våra affärsområden samt möjligheten att knyta nya kontakter.

Vem är du?

Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet och är nyfiken på vad arbetet som redovisningskonsult innebär. För att trivas hos oss tror vi att du tycker om att bygga relationer, drivs av förändring samt visar på stort engagemang och ansvar.

Låter det här som någonting för dig?

Skicka då in ditt CV, dina betyg och ett personligt brev där du motiverar varför du är intresserad av vårt praktikprogram senast den 11 november. För frågor om praktiken kontakta ansvarig rekryterare Stina Andersson, stina.andersson@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!Läs mer och ansök genom att klicka på knappen nedan

Ansök här!

Juniora revisorer med start augusti 2019 | Stockholm

Vill du vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer? Hos oss får du arbeta nära våra kunder, entreprenörerna, och se nya företag och branscher växa fram. Det innebär unika möjligheter för dig som vill utvecklas i din karriär. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling.

Nu söker vi dig som tar examen till sommaren 2019 och vill arbeta med revision på vårt kontor i Stockholm!

Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Detta enligt Universums undersökning, där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare.

Att arbeta med revision på Grant Thornton

När du arbetar med revision på Grant Thornton hjälper du våra kunder, entreprenörerna, att frigöra sin potential att växa. Detta gör vi genom att i engagerade team genomföra granskningar och analyser av hög kvalitet. Vi fungerar som ett bollplank samt som lyhörda och innovativa rådgivare åt våra kunder på deras tillväxtresa. Tidigt i din karriär kommer du vara ute hos kunder och ha kontakt med beslutsfattare som ekonomichef, vd, styrelse och ägare.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att utvecklas inom revision och rådgivning. Du vill arbeta med entreprenörsföretag och finner det lika utvecklande som utmanande.

Du har en akademisk examen inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller revision Vi ser gärna att du vid tillträde av tjänsten har de kurser som Revisorsinspektionen kräver för att kunna bli auktoriserad revisor Det är meriterande om du har erfarenhet från ekonomi- eller servicearbete För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du arbeta på vårt kontor i Stockholm?

Skicka då in din ansökan med CV och personligt brev, inklusive betyg, så snart som möjligt, dock senast den 18 november.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdagen, så skicka in din ansökan redan idag! Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Jessica Heikkilä på jessica.heikkila@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!Läs mer och ansök genom att klicka på knappen nedan

Ansök här!