Dessa jobb erbjuder våra samarbetspartners just nu

*

Juniora revisorer med start augusti 2019 | Stockholm

Vill du vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer? Hos oss får du arbeta nära våra kunder, entreprenörerna, och se nya företag och branscher växa fram. Det innebär unika möjligheter för dig som vill utvecklas i din karriär. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling.

Nu söker vi dig som tar examen till sommaren 2019 och vill arbeta med revision på vårt kontor i Stockholm!

Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Detta enligt Universums undersökning, där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare.

Att arbeta med revision på Grant Thornton

När du arbetar med revision på Grant Thornton hjälper du våra kunder, entreprenörerna, att frigöra sin potential att växa. Detta gör vi genom att i engagerade team genomföra granskningar och analyser av hög kvalitet. Vi fungerar som ett bollplank samt som lyhörda och innovativa rådgivare åt våra kunder på deras tillväxtresa. Tidigt i din karriär kommer du vara ute hos kunder och ha kontakt med beslutsfattare som ekonomichef, vd, styrelse och ägare.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att utvecklas inom revision och rådgivning. Du vill arbeta med entreprenörsföretag och finner det lika utvecklande som utmanande.

Du har en akademisk examen inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller revision Vi ser gärna att du vid tillträde av tjänsten har de kurser som Revisorsinspektionen kräver för att kunna bli auktoriserad revisor Det är meriterande om du har erfarenhet från ekonomi- eller servicearbete För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du arbeta på vårt kontor i Stockholm?

Skicka då in din ansökan med CV och personligt brev, inklusive betyg, så snart som möjligt, dock senast den 18 november.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdagen, så skicka in din ansökan redan idag! Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Jessica Heikkilä på jessica.heikkila@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!Läs mer och ansök genom att klicka på knappen nedan

Ansök här!

Centigos Konsultprogram för nyutexaminerade

Vill du jobba på ett företag som drivs helt utan chefer och som ger dig möjlighet att utvecklas utifrån din ambition? Vi söker dig som vill vara en del av en ambitionsdriven kultur som präglas av entreprenörsanda där du får vara med och skapa värde i utmanande förändringsarbeten hos våra kunder.

Vad är Centigos Konsultprogram?

Till Centigos framgångsrika konsultprogram söker vi dig som vill utvecklas i en professionell och entreprenörsdriven omgivning. Som konsult inleder du din tid på Centigo med ett sex veckor långt introduktionsprogram där teoretisk utbildning blandas med praktiska moment. Du får en introduktion till Centigo och din blivande roll som managementkonsult, utbildning i projektarbete, affärssystem, presentationsteknik samt andra metoder och verktyg som du har användning för i ditt arbete som managementkonsult.

Kunskaperna från introduktionsprogrammet tar du med dig till första uppdraget där du tillsammans med erfarna kollegor är med och bidrar till våra kunders framgång. Praktisk projekterfarenhet i kombination med regelbundna utbildningar under konsultprogrammets tre år ger dig de rätta förutsättningarna att utvecklas till en framgångsrik managementkonsult på Centigo.

Varje affärsområde erbjuder specifik spetskompetens i att driva och stötta kritiska förändringsprojekt, i vilka verksamhetsutveckling, affärssystem och projektledning ofta är nyckelkomponenter. I uppdragen arbetar vi långsiktigt tillsammans med kundens organisation och medarbetare, vilket vi anser skapar goda förutsättningar för förankring, engagemang och resultat.

Vilka är vi?

Centigo är ett managementkonsultbolag som hjälper ledande företag och organisationer genom kritiska förändringsprojekt. Business Wellness® är vårt sätt att se på vad som kännetecknar framgångsrika företag och hur de skapas. Detta synsätt tillämpar vi såväl i våra uppdrag som i vår strävan att skapa marknadens mest attraktiva konsultpartner. Sedan starten 2002 har vi haft en god tillväxt vilket gör att vi idag är ca 290 medarbetare och vi blir ständigt fler.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en akademisk examen, exempelvis civilingenjör eller civilekonom. Det är även meriterande om du har arbetat extra parallellt med dina studier. Våra kunder är krävande och vet att vi alltid levererar med högsta kvalitet, vilket ställer höga krav på våra managementkonsulter. Vi förutsätter därför att du är driftig och inte tvekar att lägga i en extra växel då det behövs. Du behöver ha god social förmåga, tycka om att arbeta i team, vara självgående och initiativrik. Då IT har en betydande roll i våra kunders verksamheter och är en komponent i många av våra uppdrag är det viktigt att du är intresserad av att lära dig mer om detta. Du ska vara redo att arbeta i projekt även utanför Stockholm.

Sista ansökningsdagen 21 Oktober.Läs mer och ansök genom att klicka på knappen nedan

Ansök här!