NÄTVERKSDAGEN 2019

- Handelshögskolan möter näringslivet -

ÅRETS NÄTVERKSDAG


Mässan har gått av stapeln & ett stort tack till alla som besökte mässan. Ett riktigt stort tack till samtliga sponsorer & utställare som bidrog till en givande och inspirerande dag! Hoppas vi ses nästa år. Inom kort kommer nästa projektgrupp att tillsättas, vi återkommer med med information när detta närmar sig.


Den 5 november 2019 går stapeln för årets Nätverksdag! Mässan håller till i Novahuset mellan klockan 10-14 och riktar sig till dig som är student på Handelshögskolan. Nätverka och knyt värdefulla kontakter för framtiden. Har du några frågor eller funderingar? Kika in på vår FAQ .


Det kommer att vara utställare från flera olika branscher inom ekonomi, IT och statistik som du som student kan nätverka med. Ni som besökare kommer även ha möjlighet att få frukost, goodiebags och sallad. Men det är ett begränsat antal och kommer att släppas olika tider under dagen. Utöver detta kommer det även finnas tävlingar och andra aktiviteter under dagen. Vi ser fram emot att träffa just dig på Nätverksdagen!


Mer om Nätverksdagens utställare hittar du här!Är du ett företag och vill anmäla er?


Vill du veta mer eller har några frågor? Kontakta oss!